Qui sóm?

Estimades Famílies!!

Us volem donar la benvinguda a la nova Escola Bressol El Núvol.

El nostre propòsit com escola és que els vostres fills creixen com a persones i es desenvolupin en l’àmbit cognitiu, socio-afectiu, físic, lingüístic i emocional per a un bon futur. Per dur a terme aquest desenvolupament darrere hi ha tot un equip d’educadores professionals implicades en el nou projecte i disposades, juntament amb la direcció i les famílies a intercanviar opinions i dubtes sobre l’educació dels infants.
Creiem que l’etapa d’educació infantil és una etapa molt important ja que és quan es marquen les bases, els fonaments de l’educació i dels aprenentatges que al llarg de la vida els infants van aprenent. Per això, el nou projecte educatiu que s’ha elaborat, i tenint en compte els canvis educatius en la nostre societat, està basat en els projectes i amb l’experimentació de diferents materials, experiències viscudes, etc. El nom del projecte i les activitats varien cada any i sempre es busca el centre d’interès que més agradi als infants. És un projecte exclusiu de l’escola, fet i dut a terme per les pròpies educadores.
Demanem que les families s’impliquin en l’educació a l’escola perquè així poden gaudir dels aprenentatges que cada dia van fent els seus fills/-es i com es van desenvolupant com a persones.

Destacar que les instal.lacions d’aquesta escola estan totalment adequades per als vostres fills tant a nivell d’aprenentatge com de diversió. El que busquem és la tranquil.litat dels pares i sobretot la seguretat dels nens i nenes que venen al centre educatiu.

Isabel Torres Cuscó

Directora de l’Escola Bressol El Núvol